News

Designing to improve customer experience

2018-02-16 14.34.47-1-1.jpg

Plans to extend the existing Ashwell Medical Centre have been approved. The designs propose two new extensions to the north elevation and southwest corner of the existing building to provide additional consultation space, facilitate internal reconfigurations and include space for an integral pharmacy. The internal alterations improve the waiting area for patients as well as the staff welfare facilities ensuring that the building is a welcoming and safe space for everyone who uses it. 

As specialists in healthcare design work, Pearce Bottomley Architects have implemented dementia friendly and inclusive design techniques throughout the spaces to create a building which inspires healing and promotes well-being. 

Screenshot 2019-06-17 at 10.20.51.png

For any similar project enquires, please contact us for a consultation.